Bianca Drăgușanu

Fosta asistentă de televiziune și prezentatoare a emisiunii Te vreau lângă mine de la Kanal D s-a săturat de buzele mărite. La ea a funcționat mereu Lumea o invidiază pe Bianca Drăgușanu dar nici la ea banii nu au căzut din cer.


Bianca Drăgușanu Schimbare Radicală De Look Realitatea Star

Mai exact și-a topit acidul hialuronic din buze.

. De data aceasta a fost vorba despre topirea acidului care i-a fost injectat în buze. 11m Followers 21 Following 4032 Posts - See Instagram photos and videos from 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 biancadragusanu18. Bianca Drăgușanu s-a declarat foarte bucuroasă de faptul că și-a eliminat acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze.

Bianca Drăgușanu s-a hotărât să își micșoreze buzele. A pozat in revista Playboy ceea a facut ca ea sa fie dorita de multi barbati. Imagine a sa e acum complet diferită ținând cont de faptul că în ultimii 15 ani Bianca Drăgușanu a fost practic imaginea femeii cu buze de rățușcă.

Bianca Dragusanu Dubai Instagram. Bianca Dragusanu este o persoana faimoasa deoarece a aparut in multe prezentari de moda atat in tara cat si in strainatate. Rochiile sunt realizate la comanda in functie de masurile si preferintele clientelor.

Bianca Drăgușanu a dat-o în bară de la începutul anului. 465k Followers 17 Following 2087 Posts - See Instagram photos and videos from 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖆 𝕯𝖗𝖆𝖌𝖚𝖘𝖆𝖓𝖚 𝕱𝖆𝖓. Acum vedeta de 40 de ani vrea să vândă din ele aşa că le-a publicat pe un cont special de Instagram unde a pus poze cu.

Niciodată nu s-a ferit să recunoască retușurile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA. Urmareste emisiunile tale favorite integral pe PRO TV Plus httpsprotvplusroemisiunila-marutautm_sourceyoutube_la_marutautm_mediumdescriptionut.

Bianca Drăgușanu este o afaceristă convinsă iar acum și-a pus în minte să profite de pe urma achizițiilor din propria garderobă. Bianca Drăgușanu ne spune ce să facem ca să ne îmbogățim. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai în vogă vedete de la noi și fără îndoială o femeie de afaceri prosperă.

Este cunoscuta mai ales datorita relatiei pe care a avut-o cu Catalin Botezatu. Câteva luni mai târziu era fotografiată în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu. Blondina și-a dat seama după 15 ani că avea buzele prea mari iar acum dorește să le schimbe forma.

Fosta asistenă tv spune printre altele cu multă ironie că dacă Iulia Albu ar fi lăudat-o aceasta și-ar fi pierdut farmecul și îi recomandă să fie atentă la tot ceea ce spune despre ea. Implant mamar rinoplastie. La început de an frumoasa vedetă în vârstă de 39 de ani a plecat în Dubai acolo unde se relaxează după un an pandemic ce pare că nu i-a afectat deloc bugetul.

Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu Iulia Albu a intrat în vizorul Biancăi Drăgușanu după ce aceasta i-a comentat ținuta în rubrica Poliția Modei. Fosta asistentă TV s-a hotărât să pună la vânzare multe din hainele și accesoriile cu care a făcut furori la evenimente mondene sau în diverse vacanțe exclusiviste. Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au dansat în platoul Un shoow păcătos ca pe vremuri Un Show Pacatos Antena 1 09-01-2015.

723152 likes 161 talking about this. Bianca Drăgușanu a fost invitată în ediția de ieri 9 februarie a emisiunii Teo Show unde a vorbit despre intervențiile estetice pe care are de gând să și le mai facă. Vedeta spune că a muncit enorm ca să ajungă la acest nivel dar a ținut cont de sfatul astrologilor dar și de anumite trucuri din feng shui.

Ori nu știe Bianca Drăgușanu să se poarte cu bărbații ori nu are noroc în dragoste. Potrivit spuselor ei urmează să se prezinte din nou la medic pentru a le injecta iar însă în alt mod ceva mai natural. E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc.

Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram mai multe poze și filmulețe atât în feed cât și la story pentru a le arăta unde. După ce mai bine de zece ani și le-a injectat pentru a le avea mai mari acum ea le dorește mai subțiri și țuguiate. Ceva nu se leagă în relația ei cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu i-a lăsat pe toți cu gura căscată în cea mai nouă apariție a ei. Și-o caută cu lumânarea Victoria Ioan 2 ianuarie 2022 Face ce face Bianca Drăgușanu și dă cu stângul în dreptul. Eram frumoasă dar acum sunt și mai frumoasă.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că în urmă cu trei săpătmâni a trecut pragul cabinetului unei doamne estetician care a ajutat-o să topească acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze. Nemulțumită de modul în care arăta Bianca a decis să renunțe la buzele voluminoase și a declarat că în viitor își dorește un aspect mai natural. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui e însurat și are copii.

De atunci a fost supranumită Blonda lui Bote și a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul. Parcă și modul în. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a bifat mai multe intervenții estetice.

De asemenea cele mai recente colectii de. Magazinul Oficial Bianca Dragusanu. Iată care este trucul folosit de ea pentru a-și aduce bunăstarea în viață.

Romanian Fashion Designer Public Figure Model. De data asta i-a ieșit chiar de pe 1 ianuarie. Blondina a decis să facă o schimbare radicală astfel a apelat la o procedură care a ajutat-o să-și topească tot acidul pe care și l-a injectat în ultimii ani.

Ea crede foarte mult în superstiții și consideră că energiile negative sau pozitive sunt atrase chiar de noi înșine. După ce s-a gândit preț de câteva secunde Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă faptul că a fost curtată de Cristi Borcea. Bianca Drăguşanu este înnebunită după haine pantofi şi genţi şi are o colecţie impresionantă cu ţinute de lux.

De altfel are mulți copii a declarat Bianca Drăgușanu. Ea a fost invitată miercuri 9 februarie în emisiunea Teo Show de la Kanal D unde a vorbit despre intervențiile estetice pe care le are dar și. Bianca Drăgușanu născută pe 16 decembrie 1983 în Petroșani a devenit cunoscută ca urmare a relației cu omul de afaceri italian Mirco Maschino.

B ianca Drăgușanu a avut parte de o nouă intervenție estetică după ce ultima dată și-a făcut ochi de pisică. Înainte aveam crenvurști nu buze eram injectată pe lateral. De ce ne place Bianca Dragusanu.


Bianca Dragusanu Bdbianca06 Twitter


Din Ce Isi Castiga Banii Bianca Dragusanu Fata N Fata Cu Haterii Youtube


Bianca Drăgusanu Reacţie De Milioane Despre Prima Ei Apariţie Tv Pană Si Ea A Inceput Să Radă Impact


Reactia Biancai Dragusanu Dupa Ce A Aflat Ca Fostul Ei Sot A Fost Retinut De Diicot Sunt Convinsa Ca Va Iesi Ok Din Situatia Asta


Cu Cine S A Combinat Bianca Drăgușanu După Despărțirea De Alex Bodi E Un Milionar Turc Celebru Impact


Bianca Dragusanu About The Largest Amount For Which It Was Sold Teo Trandafir And Bursucu Amazed How Much For Three Months World Today News


Bianca Dragusanu Stiri De Ultima Ora Si Poze Interviuri Totul Despre Bianca Dragusanu Relatia Cu Victor Slav Tatal Copilului Ei Cancan Ro


Vfzrppdgych6gm

0 Response to "Bianca Drăgușanu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel